Navigation | Hårlaser och nagel laser fungerar lika bra

09/03/2012

Hårlaser och nagel laser fungerar lika bra

Varför är det en risk med lösnaglar? Det är säkert inte materialet i lösnaglarna som sådant som skadar nageln, möjligen kan lacket ha inverkan bygg nagels byggmaterial som är detsamma som växande hår – det vill säga proteinet keratin. Om man skulle lysa med en hårlaser på 650nm kanske man skulle kunna minska problemen. Men jag har pratat med tjejer som haft lösnaglar under många år att deras egna naglar blir så tunna och mjuka att om du tar av nageln så måste dom ha skydd över naglarna för att inte göra sig illa. Minsta repa på den egna flortunna nageln går igenom nageln och skapar ett sår som lätt blir inflammerat. Men om detta skall ses som att lösnageln skadar den egna nageln eller om det är hela konceptet lösnaglar som är orsaken vet jag inte. Det får som sagt vara hur det vill med det – röda långa naglar kittlar extra – så fortsätt med lösnaglar alla ni tjejer som vill vara fina för er egen skulle och för oss män.

Filed by at mars 9th, 2012 under Okategoriserade
No comments on this post yet