Navigation | Simning är ingen risk för en människa som är tunnhårig

07/03/2012

Simning är ingen risk för en människa som är tunnhårig

Träning får inte ta för mycket tid och helst skall man kunna utföra den rätt utanför dörren och var som helst så att man inte måste åka en timme till träningen och sedan en timme tillbaka efter träningen. Typiskt skidåkning – kan göras en vecka varje år och däremellan blir det sportspegeln. Simma är en medelväg. Det tar inte heller så lång tid att simma, utan det räcker att vara igång en halvtimme till 40 minuter. Så gå upp en halvtimme tidigare på morgonen och hoppa ner i poolen innan frukost, det kommer göra att man blir mycket piggare. Enda nackdelen är att klor och flour i vattnet sliter hårt på håret och är man tunnhårig som jag känns det lite läskigt.

Filed by at mars 7th, 2012 under Okategoriserade
No comments on this post yet