Navigation | Nålterapi en hjälp mot håravfall

07/03/2012

Nålterapi en hjälp mot håravfall

Vad som händer vid olika behandlingar är alltid lika spännande. När det gäller nålterapi finns flera teorier. Mekanismen består av smärtfri piercing av vävnaden med hjälp av extremt tunna nålar (endast 0,2-0,5 mm) av rostfritt stål. När dessa penetrerar vävnaden skapas tusentals microkanaler som stimulerar vävnaden till reparation samtidigt som naturliga tillväxtfaktorer frigörs och ger ökad tillväxt av collagen. Även upptaget av substanser som minoxidil ökar mångfaldigt. Denna typ av behandling är mycket bra för de personer som lider av håravfall och vill förbättra sina chanser att få behålla håret längre på huvudet.

 

Filed by at mars 7th, 2012 under Okategoriserade
No comments on this post yet